Ruokakulttuurimme on perinteitä täynnä: graavattua lohta, silliä, rosollia, kinkkua, kotikaljaa, juustoja, laatikoita !lantulla, perunalla ja porkkanalla. Kaikkea on (ja niin edespäin laulun sanoin). Saattaa siellä vilahtaa, nykyään jokunen vegaaninenkin vaihtoehto, seitankinkkua, tofua ja niin pois päin.
Annetaanpa idean tynkää, koska reseptejä maailma on täynnä ja modata (muokata) saa vapaasti. Esimerkiksi porkkanalaatikon joukossa voisi hyvinkin olla härkäpapurouhetta tiraus, hippunen tai jopa loraus ! Ideamme pohjautuu siihen, että proteiinia tarvitaan ja jos sitä ei lihasta halua saada, niin 33 % proteiinia sisältävä härkäpapurouheemme on siihen näppärä vaihtoehto.
Voit ostaa sitä verkkokaupastamme tai Prismoista S-marketeista (osasta), Ruohonjuuresta, Heinolan Heilasta ja Iitin Maatilatorilta sekä Pyheen Pyuodista ja Vehmaan Vemoksesta.