Porkkanapihvit härkäpapurouheesta

Noin 10 pihviä. Härkäpapurouheesta ja porkkanasta syntyy vaivattomasti ruokaisia pihvejä. Porkkana antaa mukavaa väriä ja yrtit raikkautta.

Valmistus

Esikeitä härkäpapurouhetta 10 min vedessä ja mausteisessa vedessä (esim. kasvisliemikuution kera).Kuori ja hienonna sipuli. 

Pane silppu ja öljy kulhoon ja kypsennä pari minuuttia mikroaaltouunissa tai kypsennä sipulisilppu paistinpannulla. 

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä noin 5 minuuttia.

Kuumenna lettupannu, lisää koloihin nokare rasvaa tai tilkka öljyä ja sitten taikinaa. Paista pihvit molemmin puolin. Annoksesta tulee noin 10 pihviä.

Lisäkkeeksi sopii esimerkiksi puolukkasurvos ja raikas salaatti.

Lähde:  https://www.martat.fi

Ainekset

• 1 sipuli
• 1 rkl rypsiöljyä
• 2 dl kermaviiliä
• 2 dl Vihreä Härkä härkäpapurouhetta
• 1 porkkana raastettuna
• 2 munaa
• ½ dl speltti- tai hiivaleipäjauhoja
• ¾ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 2–3 rkl hienonnettua korianteria, basilikaa tai persiljaa

Teitkö tästä hienon annoksen?
Lähetä siitä meille kuva!