Perinteinen pannari feat. härkäpapujauho

Pellillinen.


Valmistus

Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki kevyesti vispilällä. 

Lisää maito ja sitten jauhot siivilän läpi kevyesti sekoitellen. 

Lisää loput aineet, sekoita kevyesti. 

Laita uuni lämpeämään noin 200 asteeseen. Anna taikinan tekeytyä uunin lämmetessä. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kaada taikina leivinpaperille ja kypsennä pannari uunissa noin 25-30 minuuttia. 

Anna jäähtyä hieman ja tarjoile esimerkiksi omenahillon kera. 

Lähde:  https://ripausjahyppysellinen.blogspot.com/

Ainekset

• 4 munaa
• 1l maitoa (voi korvata esim soija- tai mantelimaidolla)
• 1,5 dl Vihreä Härkä härkäpapujauhoa
• 3,5 dl vehnäjauhoa (tai muuta sopivaksi katsomaasi jauhoa)
• 1 tl suolaa
• loraus vaahterasiirappia tai hunajaa
• 2 rkl oliiviöljyä

Teitkö tästä hienon annoksen?
Lähetä siitä meille kuva!