Kuvaus
Luonnollinen vaihtoehto ruuan valkuaisainepitoisuuden lisäämiseksi. Gluteeniton.
Vinkki: lettujen paistamisessa ja pannukakun tekemisessä 15 % jauhomäärästä kannattaa korvata tällä jauholla !
Suosittelemme käyttämään jauhoja esimerkiksi pizzapohjiin ja leivonnaisiin. Ominaismakunsa takia reseptiikassa kannattaa käyttää muita voimakkaita makuja kuten: vanilja, chili, valkosipuli, kumina ja sokeri. Jauho vaahtoutuu myös hyvin esim. tehosekoittimessa. Leivittämisessä oiva vaihtoehto !
Hyvä ruoka on monipuolista ja se sisältää riittävästi proteiinia. Proteiinin osuus päivittäisestä kokonaisenergiatarpeesta on monien suositusten mukaan 17-25 %. Yli 65-vuotiailla proteiinintarve on jopa tätäkin korkeampi.
Sisältää (100g): Energiaa 1524 kJ/364 kcal, rasvaa 1 g, hiilihydraattia 58,5 g,josta sokereita 2,0 g ja josta tärkkelystä 39 g, proteiinia 29,50 g, ravintokuitua 25 g, Natrium 0,01 g, Kalium 9 mikrog, Kalsium 103 mg, Fosfori 421 mg, Rauta 6,7 mg, Sinkki 3,1mg, A-vitamiini 31,8 mikrog, C-vitamiini 1,4 mg ja foolihappo 423 mikrog.